На брифинг на прокуратурата разкриха още подробности за убийството на 64-годишната

...
На брифинг на прокуратурата разкриха още подробности за убийството на 64-годишната
Коментари Харесай

Разкриха още подробности за жестокото убийство, което потресе цяла София

На брифинг на прокуратурата разкриха още детайлности за убийството на 64-годишната жена в София. Както писахме, тя беше открита мъртва в жилището си, откакто е била убита от сина си. Той е направил признание за осъщественото ликвидиране, заяви Блиц.

``
реклама

Сигналът е подаден на 12 март, откакто сътрудници на умрялата са я потърсили не се е явила два дни на работа. Нейният наследник е направил това грубо криминало закононарушение на 10 март, стана ясно от прокуратурата.

„ Столичната дирекция на вътрешните работи под управлението на СГП за тежко престъпно закононарушение, ликвидиране и то от наследник на майка. Деянието е осъществено на 10 март най-вероятно вечерта. Сигналът в Столична дирекция на вътрешните работи е подаден на 12 март от съседи, откакто сътрудници на умрялата са я потърсили, защото не се явила 2 дни на работа. Починалата жена е на 64 година, събраните към сегашния миг доказателства, въз основата на които във вчерашния ден СГП повдигна и обвиняване са за това, че нейният наследник е направил това грубо престъпно закононарушение “, обяси градският прокурор на София Емилия Русинова.

Смъртта е настъпила вследствие на травматична кръвозагуба. На дамата са били нанесени голям брой прободни рани в региона на гърдния панер и корема.

„ Установено е, че са нанесени към 15 прободнопрорезни рани в региона на гръдния панер и корема. Има такива рани и по лицето и защитни по ръцете. Това, което сме открили към сегашния миг е, че действието е осъществено след приложимост на алкохол от страна на обвинения и зародил спор тъкмо във връзка използването на алкохол. Лицето е арестувано, обвиненият е арестуван с мярка задържане под стража до 72 часа и в утрешния ден ще бъде изправен пред Софийски градски съд с искане от страна на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, а точно задържане под стража “, сподели още градският прокурор на София

Убиецът е бил арестуван в хотел в София на 12 март. Има данни че е водил бездомнически метод на живот. По думите на прокурор Русинова арестуваният е на 42 години, който има престъпни регистрации, само че не е осъждан.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР